Disclaimer

Disclaimer

Omgevingsdienst IJmond is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. Bij het plaatsen van de teksten is uiterste zorgvuldigheid nagestreefd. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan horen wij dat graag. U kunt ons bereiken via de contactgegevens in de footer van deze website.

Privacy
Omgevingsdienst IJmond respecteert de privacy van de bezoekers van haar website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft altijd vertrouwelijk wordt behandeld. Wij houden ons hierbij aan de wettelijke voorschriften met betrekking tot de bescherming van persoonsgegevens. Omgevingsdienst IJmond is vanzelfsprekend geïnteresseerd in de bezoekers van haar site, maar uw naam en dergelijke hoeven wij niet te weten. Informatie over bezoeken aan jaarverslag.odijmond.nl (bijvoorbeeld IP-adressen) worden slechts gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen en statistische verwerkingen en nooit gebruikt ter identificatie van individuele personen.

Auteursrecht
Omgevingsdienst IJmond maakt op haar website gebruik van eigen foto’s, illustraties en van stockfotografie. Het is niet toegestaan om deze foto’s te hergebruiken. De teksten mogen zonder toestemming voor niet-commerciële doeleinden worden gebruikt.

Resolutie
De website van Omgevingsdienst IJmond is geoptimaliseerd voor gebruik op alle typen apparaten met verschillende grootten beeldschermen. De website past zichtzelf automatisch aan, zodat alle inhoud altijd past, zonder dat horizontaal gescrold hoeft te worden.